Notes

A CégTaláló segítségével gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül beszerezheti bármely magyarországi bejegyzett cég hiteles és hatályos cégkivonatát, mérlegét, eredménykimutatását és névjegyét, mindezt közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából. A cégdokumentumokat letöltheti honlapunkról digitális (HTML vagy PDF) formában, de közhiteles cégkivonatot is rendelhet, amelyet postán vagy futárral kézbesítünk.
E-hiteles cégkivonat is letölthető, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. (bővebb információért kérjük, kattintson ide)
A CégTalálón ezen kívül regisztráció nélkül böngészhet a magyarországi cégek adatbázisában, így megtudhatja, hogy egy adott cég be van-e jegyezve vagy sem, illetve indult-e a keresett cég ellen felszámolási- vagy csődeljárás. Hiteles, pontos találatot a cégjegyzékszám szerinti keresés ad! A cégkeresés a CégTaláló saját, frissített cégnév adatbázisban történik, melynek esetleges pontatlanságáét az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Tudnivalók a cégdokumentumokról

A CégTalálóról egyrészt letölthet online (digitális) cégdokumentumokat, és postai vagy futáros szállítással rendelhet közhiteles cégkivonatot is. Minden dokumentum hiteles, hatályos adatokat tartalmaz, és közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából származik. Az online (digitális, HTML vagy PDF formátumú) cégdokumentumokat közvetlenül letöltheti számítógépére, és azokat bármikor kinyomtathatja. Ezeken - lévén nem papíralapú dokumentumok - nem szerepel az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium vagy a Cégbíróság pecsétje.
E-hiteles cégkivonat egy elektonikus aláírással ellátott cégdokumentum, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. Az E-hiteles cégkivonaton az aláírás fokozott biztonságú, ennek megfelelően a dokumentum bizonyító erejű. (bővebb információért kérjük, kattintson ide)

A közhiteles cégkivonat papíralapú dokumentum, szerepel rajta az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium pecsétje. Ezt postán, (elsőbbségi küldeményként) vagy futárral juttatjuk el Megrendelőinkhez.

Tapasztalataink szerint az online letöltött és kinyomtatva benyújtott cégdokumentumokat sok helyen elfogadják, de sok helyen ragaszkodnak a közhiteles cégdokumentumokhoz. Javasoljuk, hogy a megrendelés előtt kérdezze meg a befogadó intézményt, hogy ragaszkodnak-e a közhiteles cégkivonathoz, vagy elfogadják az E-hiteles cégkivonatot (mely bizonyító erejű), esetleg ugyancsak hiteles, onine letöltött (és később kinyomtatott) cégkivonatot.

Cégminősítés (Credit Check Riport)
Online rendelhet rendszerünkön keresztül cégminősítő riportokat is.
Megrendelését követően a cégminősítéseket a Risk Management területén piacvezető Dun & Bradstreet szakértői akár 5 órán belül eljuttatják Önnek. további információ >>>

Tudnivalók a fizetési módokról

Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük szolgáltatásunkat, a CégTalálón ötféle fizetési mód áll rendelkezésre a cégdokumentumok kifizetéséhez.

SMSPláza fizetés - Az SmsPláza bankkártyás rendszeren alapuló fizetési megoldás, visszatérő vásárlók részére.
Az SMSPláza fizetési rendszeren keresztül kedvezménnyel vásárolhat.

A bankkártyás fizetést azoknak ajánljuk, akik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával rendelkeznek. Internetes fizetésre a Visa, Visa Electron, EuroCard és Mastercard típusú bankkártyák, az összes dombornyomású kártya, valamint az egyes bankok által speciálisan online fizetésre kibocsátott kártyák használhatók.

A telefonos fizetés emelt díjas telefonszám tárcsázásával valósul meg. Ez a fizetési mód T-Com, T-Mobile, Telenor (korábban Pannon), Invitel, -Hungarotel hálózatból lehetséges abban az esetben, ha az emelt díjas (06-90-nel kezdődő) telefonszámok nincsenek letiltva.

Online banki átutalás: A fizetés bármelyik bankból lehetséges. A szolgáltatás azonban csak a fizetési tranzakció nyugtázásakor teljesül. A nyugtázás függ attól, hogy milyen bankból, illetve mikor történik az utalás.

A mobil vásárlást a T-Mobile, Telenor (volt Pannon) és Vodafone ügyfelei is igénybe vehetik.

Közhiteles cégkivonat futáros kiszállítással történő rendelése esetén lehetőség van készpénzzel történő fizetésre is. A közhiteles cégkivonat árán felül a futár kézbesítési díja és az utánvét díja a Megrendelőt terheli.

További fontos tudnivalók

Bármelyik fizetési módot is választja, az online (nem papíralapú) dokumentumokat a sikeres fizetést követően azonnal letöltheti számítógépére (Cégminősítés esetében 5 munkaórán belül). Emellett a rendszer sikeres fizetéskor a megadott e-mail címre is automatikusan elküldi a dokumentumot. A megrendelés és a fizetés minden lépésénél súgó segíti az eligazodást.

Tags: ,